İşte Örnek Seçmen!

İşte Örnek Seçmen!

Karabucak Köyü Karahamzalı Mahallesi'nde ikamet eden Ayşe teyze 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaadlerini içeren broşürleri alıp saklayacağını söyleyerek; "Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda bu vaadlerin takipçisi olacağım" dedi.

ABONE OL
Nisan 26, 2023 12:59
İşte Örnek Seçmen!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köy köy, mahalle mahalle gezen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Karabucak Köyü’ne gittiklerinde Ayşe teyzenin evine de uğrayarak hal ve hatırını sorup, sorun ve dileklerini dinlediler. Gönüllüler, Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaadlerini anlattıktan sonra vaadlerin bir kısmını içeren broşürleri de kendisine takdim ettiler.

Ayşe teyze, Karabucak Köyü’ndeki evlerine kadar gelen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ekibine teşekkür ederek; artık bir değişiklik yapmak gerektiğini, zaten Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini, vaad ettiği şeyleri de gerçekleştirip gerçekleştirmediğini takip etmek için broşürleri özenle saklayacağını belirtti.

Broşürlerin, senet niteliğinde verilmiş bir söz olduğunu dile getiren Ayşe teyze, vereceği oyun takipçisi olacağını belirterek aslında her seçmenin yapması gerektiği ve hepimize örnek olacak bir tavır sergiledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP