Kırmızı Yeleklilerden KozanBilgi.Net’e Ziyaret

Kırmızı Yeleklilerden KozanBilgi.Net’e Ziyaret

ABONE OL
Nisan 24, 2023 11:49
Kırmızı Yeleklilerden KozanBilgi.Net’e Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Kozan temsilcileri ilçemiz Kozan Gaziköy Mahallesinde ulusal yayın yapan ve onbinlerce okuruna bilgi paylaşımında bulunan KozanBilgi.Net Haber sitesi kurucusu ve genel yayın yönetmeni Türkeş Manga’yı Gaziköy Mahallesinde iş yerinde ziyaret ettiler.

Çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Kozan Temsilcileri Derya Deniz, Alparslan Yavuz, Tarık Temur ve Adem Bozkurt KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga’ya da Millet İttifakına verdiği destek için teşekkür etti.

KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga misafirlerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederken inşallah ülkemize baharlar gelecek. Sayın Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti yeni bir sayfa açacak ve Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ülkemizin fabrika ayarlarına geri dönecekler. Bu kutlu davanızda sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun dedi. Sohbete Türkeş Manga’nın iş yerindeki müşteriler de eşlik ettiler.

KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga ve Kozan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri daha sonra birlikte ev ziyaretinde bulunarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunup vatandaşları bilgilendirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP