Kim Bu Kırmızı Yelekliler ?

Kim Bu Kırmızı Yelekliler ?

Kozan'da son haftalarda özellikle pazar yerlerinde, sokaklarda, mahallelerde Kırmızı Yeleklileri görür olduk.

ABONE OL
Nisan 23, 2023 11:16
Kim Bu Kırmızı Yelekliler ?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayramın ikinci günü Kozan Saimbeyli Caddesinde de yürüyen ve sayıları 100 e yakın, ellerinde Türk Bayrağı bulunan Kırmızı Yelekli gurubu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Cumartesi günü öğle saatlerinde Kozan Lisesi civarından hastane kavşağına doğru yürüyen gurubu gören vatandaşlar geç te olsa üzerlerindeki kırmızı yeleklerden ve gurubun dağıttıkları broşürlerden Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olduklarını anladılar. Birçok vatandaş guruba alkışlarla destek oldular.

Kozan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri bayramın ikinci günü Kozan Lisesi’nin hemen yanındaki koordinasyon merkezlerinde buluşarak bayramlaştılar.

Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programının ardından gönüllüler koordinasyon merkezinden topluca yürüyerek Şehit Kubilay Parkı’ndaki Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Milletvekilleri ve adayları ile Millet İttifakı partilerinin yöneticilerinin yeraldığı geniş katılımlı bayramlaşma programına katılmak için hareket ettiler.

Kozan Lisesi kavşağından hastane kavşağına kadar topluca yürüyen Kırmızı Yelekliler güzergah boyunca vatandaşların bayramını kutladılar.

Çevreden destek ve alkışlar alarak ilerleyen gurup Şehit Kubilay Parkı’ndaki proğrama katılıp tekrar koordinasyon merkezine döndüler.

Burada CHP milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve CHP il yöneticilerini de ağırlayan gönüllüler mahalle ve köy çalışmalarını yürütmek üzere koordinasyon merkezinden ayrıldılar.

Gönüllülerin proğram kapsamında Saimbeyli Caddesi boyunca kırmızı yeleklerle kalabalık şekilde yürümesi Kozan’da ilginç bir görüntüye neden oldu, vatandaşlardan olumlu tepki aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP