Vali Elban Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu

Vali Elban Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu

ABONE OL
Nisan 11, 2023 17:59
Vali Elban Şehit Yakınları Ve Gaziler İle İftarda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Dr. Süleyman Elban ve Eşi Hanımefendi İrem Beyza Elban’ın yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Elban, devletimize ve milletimize emanet olan şehit yakınlarımız ve gazilerimizle iftarda bir arada bulunmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Ramazan ayı dua etmek ve rabbimize yakınlaşmak için fırsat ayıdır diyen Vali Elban, iftar programı vesilesiyle; vatanımızın güvenliği ve vatandaşlarımızın huzurunun sağlanması için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle andı.

178 yıldan bu yana şanlı Polis Teşkilatı’nın sürekli gelişerek, büyüyerek çağın gereklerine uygun bir şekilde taşıdığı onurlu üniformanın hakkını vererek bugünlere geldiğini söyleyen Vali Elban, “Polis Teşkilatı’mız zaman içerisinde devletimizin vazgeçilmez kurumlarından biri oldu. Öylesine vazgeçilmez bir kurum hâline geldi ki vatandaşımızın aklında, ruhunda, havsalasında çok önemli bir yer edindi. O yüzden ne zaman insanımız sıkışsa, ne zaman bir çare arasa ilk akla gelen polisimiz olmaktadır. Vatandaşlardaki bu güzel izlenim hakikaten gurur verici bir durum. Bu durumu başımız her sıkıştığında görüyoruz. Pandemide bunun örneğini gördük. Son yaşanan depremde de polisimiz bir taraftan emniyet ve asayişi sağlamada kendi asli görevini ifa ederken öbür taraftan da başta ilk yardım olmak üzere her konuda görev üstlendi; vatandaşımızın ızdırabını dindirmeye, ihtiyacını gidermeye, onların bir an evvel derdine derman olmaya gayret etti ve bunda da başarılı oldu. Ben bu vesile ile sizlere ve sizlerin nezdinde de tüm Polis Teşkilatı mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun, emeklerini zayi etmesin, ayaklarına da taş değdirmesin. İnşallah temennim odur ki ülkemiz artık bundan sonra polis, asker veya başka meslek mensubu yeni bir şehit görmez. Yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı’nızı da şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim sağlık içerisinde nice bayramlara eriştirsin.” dedi.

Okunan duaların ardından Vali Dr. Süleyman Elban ve Eşi Hanımefendi İrem Beyza Elban, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte iftar yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP