Dolaplardaki Kokuları Gideren Poşet Yapımı

Dolaplardaki Kokuları Gideren Poşet Yapımı

ABONE OL
Nisan 7, 2023 18:16
Dolaplardaki Kokuları Gideren Poşet Yapımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu DIY poşetlerinin yapımı yaklaşık 30 saniye sürüyor, giysilerinizi ve çarşaflarınızı haftalarca temiz tutacaklar! Poşetler, bir süredir dolaplarda bekleyen giysileri ve çarşafları etkileyen yaygın bir soruna basit bir çözüm sağlar. Kumaşlar bir dolaba, şifonyere veya saklama çantasına uzun süre dokunulmadan beklediğinde, tamamen kurtulmak için birkaç yıkama gerektirebilecek bir küf kokusu meydana gelebilir.

Kendi Poşetinizi Yapmanın Faydaları
Bunu yapmanın ilk yararı, bitmiş ürün üzerinde tam kontrole sahip olmanızdır. Onları seçtiğiniz koku ile doldurabilirsiniz ve kokunun ne kadar güçlü veya zayıf olduğunu kontrol edebilirsiniz.

İkincisi, uçucu yağlar kullanmak, poşetlerinize koku katar, sentetik kokular veya toksik kimyasallar için endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Üçüncüsü, daha hızlı, daha kolay veya daha uygun maliyetli olur.

Kendi Esansiyel Yağ Poşetinizi Nasıl Yapabilirsiniz?

İhtiyacınız olacak malzemeler:

Pamuk topları
Küçük kumaş çantaları
Seçtiğiniz uçucu yağlar

Yapılışı:

4 pamuk topunu alın ve her birine seçtiğiniz uçucu yağdan 1-2 damla ekleyin.
Pamuk toplarını kumaş çantalarından birine sokun, ardından çantayı sıkıca kapatın. İstediğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz kadar poşet yapmak için tekrarlayın ve koku azalmaya başladığında yenileriyle değiştirin.

Nasıl Kullanılır?
Kumaşı taze tutmaya yardımcı olmak için poşetleri küf kokan her yerde saklayın. Her bir şifonyer çekmecesine bir tane koyun, her dolaba birkaç tane koyun veya daha sıcak havalarda taze kokmasını sağlamak için kışlık montunuzun cebine bir tane sokun!

İşte kullanabileceğiniz birkaç yer fikri daha:

Kokmuş ayakkabılar
Makyaj çekmeceleri (her hazırlandığınızda bir spa deneyimi için!)
İpek çiçeklere yakın
Kanepe yastıkları altında
Arabanızdaki koltuğun altında
Seyahat sırasında bagajın içinde
Her yerde taze bir kokunun tadını çıkarın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP