Söz Çiçeği Nasıl Olmalı?

Söz Çiçeği Nasıl Olmalı?

ABONE OL
Mart 28, 2023 14:50
Söz Çiçeği Nasıl Olmalı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birbirini seven iki insan arasındaki evliliğe dair ilk ciddi girişim ailelerin tanışmasıyla gerçekleşir. Uzun süren telaş, neler yapılması gerektiğine dair fikir alışverişleri sonrasında nihayet o gün gelir çatar ve heyecan başlar. Özellikle erkek tarafının daha yakın markaja alındığı bu önemli günde, yapılması gerekenleri iyi araştırarak ve özellikle kız tarafının adet ve töreleri mümkün mertebe öğrenilerek hazırlıklar yapılmalıdır.

Söz merasimi bazı ailelerde isteme günü yapılır, bazılarında ise nişan töreni ile birlikte yapılır. Her iki durumda da yapılacak her şey ve götüreceğiniz her ufak hediye günün anlam ve önemini yansıtacak cinsten olmalıdır. Peki söz çiçeği nasıl olmalısöz merasimine nasıl bir çiçek götürülürsöz için en uygun çiçek hangisidir gibi sorularınızın cevabı yazımızda..

Müstakbel Eşinizin Favori Çiçeği Nedir?

Bu sorunun cevabına göre çiçek seçimi yapabilirsiniz. Unutmayın ki sadece sevdiğinize göre yaptığınız seçimler, kimseyi olmasa bile onu mutlu eder. Bu da ilk önceliktir aslında. Eğer eşinizin sevdiği favori bir çiçeği varsa seçiminiz direkt olarak o çiçekten yana yapabilirsiniz.

Çiçeğin Yapısı Ne Olacak?

Eğer isteme çiçeği değilse, götüreceğiniz çiçeği yapay çiçeklerden seçebilirsiniz. Gerçek çiçek görünümlü yapay çiçekler vardır. Bunlar hem çok parlak hem de göz alıcı oldukları için söz merasimi için doğru bir tercih olacaktır.

Çiçekçilerdeki Konseptleri İnceleyin

Eğer kararsızsanız ya da nasıl bir çiçek götürmek istediğinizden emin olamıyorsanız her çiçekçinin söz, nişan, isteme, düğün gibi organizasyonlar için hazırladığı uygun konseptler vardır. Birçok seçenek olan bu konseptler arasında mutlaka istediğiniz gibi bir aranjman bulabilmeniz mümkün.

Söz Çiçeği Modelleri

Söz çiçeği modellerinde genellikle tercihler, kırmızı güllerden, beyaz gül ve beyaz lilyum ikilisinden, beyaz lilyum ve kırmızı gül karışımından yararlanılmaktadır.

Burada önemli olan, 3 türden fazla çiçek olmamalıdır. Ayrıca çok renkli de olmamalıdır. Böylece hem şık hem de sade ve zarif bir demet olacaktır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP