Nişan Çiçeği Nasıl Olmalı?

Nişan Çiçeği Nasıl Olmalı?

ABONE OL
Mart 28, 2023 14:51
Nişan Çiçeği Nasıl Olmalı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nişan çiçeği isteme çiçeğinden biraz daha farklıdır. Çünkü isteme genellikle aile arasında olurken, nişan biraz daha kalabalık bir çevre ile yapılır. Hem kız hem erkek tarafından yakın akrabaların katılımıyla düzenlenen nişan merasimi bazen evde, bazense dışarıda bir mekanda yapılmaktadır.

Bu yazımızda nişan yapacaklara, nişan merasimine çiçek götürecek olanların sorularına yanıt veriyoruz. Nişan çiçeği nasıl olur, nişan için nasıl bir çiçek yaptırmak gerekir, nişan merasim çiçeği nasıldır gibi sorularınız varsa bu yazımız tam sizin için. İşte detaylar:

Nişan Çiçeğinin Türüne Dikkat!

Nişan çiçeğini isteme çiçeğinden ayıran bazı farklar vardır, bunlardan en önemlisi, isteme çiçeğinin daha sevimli ve daha ufak ölçülerde olmasıdır. Fakat nişan çiçeği alacaksanız kesinlikle çok daha gösterişli çiçeklere bakmalısınız.

Çiçeğin Yapısı Nasıl Olmalıdır?

Nişan çiçeğini gerçek çiçek almak durumunda değilsiniz. Hatta genellikle nişan merasimi için uzun ömürlü kalmasını sağlayacak yapay çiçekler tercih edilmektedir. Fakat yapay çiçeklerin de türleri vardır, kesinlikle mat olmamalı, parlak olmalıdır.

Çiçeğinizi Renklendirin!

Yaptırmaya karar verdiğiniz çiçeğin üzerini sim veya renkli spreyler ile renklendirerek hareket katın. Simli, hoş kokulu ve renkli spreyler çiçeğinizi daha göz alıcı ve daha güzel gösterecektir.

Çiçeğinizin Ebatları Büyük Olsun!

Çiçeğiniz isteme çiçeğine göre daha büyük, daha enli ve daha uzun olmalıdır. Mümkünse yuvarlak veya oval çiçekler tercih edilmemelidir. Böylece ortama ve merasimin ciddiyetine ve mutluluğuna yakışır şekilde bir seçim yapılmış olacaktır.

Nişan Çiçeği Modelleri Nelerdir?

Nişan merasimine giderken yaptırabileceğiniz birbirinden farklı çiçek tasarımları vardır. Büyük kırmızı gül demetlerini tercih edebileceğiniz gibi, beyaz lilyum, mor güller, lisyantus çiçeği, beyaz ve krem güllerden ya da fuşya renkli güller ve orkidelerden de şahane aranjmanlar hazırlanmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP