Su Bazlı Saç Nemlendirici Nasıl Yapılır?

Su Bazlı Saç Nemlendirici Nasıl Yapılır?

ABONE OL
Mart 9, 2023 14:58
Su Bazlı Saç Nemlendirici Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saç nemlendiricileri sadece saçları yumuşatmak ve nemlendirmek için mükemmel değildir, aynı zamanda hızlı bir tazeleme de sağlayabilir. Yağlar ve yumuşatıcı maddeler içeren su bazlı bir nemlendirici her zaman kullanabileceğiniz türdendir. Lavanta yağı yatıştırıcı ve ferahlatıcı özelliği sebebiyle saç nemlendiricileri için iyi bir seçimidir. Saçı nemlendirmek için papatya, limon veya biberiye de kullanabilirsiniz.

Nemlendirici Sis

1 bardak bu tencerede kaynatın. Su kaynadıktan sonra ocağı kapatın ve 5 damla uçucu yağ ekleyin. Tercihinize göre lavanta, limon, biberiye veya papatya kullanın. Dört yağ da saçı eşit derecede nemlendirir.

Tencereyi kapakla örtün ve su soğuyana kadar yağların suda demlenmesine izin verin. Bir sprey şişesine dökün ve saça püskürtün.

Nemlendirici Nemlendirici

Yarım su bardağı suyu, ½ yemek kaşığı aloe vera, ½ yemek kaşığı sıvı gliserin, 2 yemek kaşığı saç kremi, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 3 damla ylang ylang yağı ve 3 damla jojoba yağını bir şişede karıştırın.

Saçınıza uygulayın ve masaj yapın. Nemlendiriciyi 5 dakika bekletin. Nemlendiriciyi durulayın ve saçı istediğiniz gibi şekillendirin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP