Mutfak Dolaplarındaki Yağı Sökecek Temizleyici

Mutfak Dolaplarındaki Yağı Sökecek Temizleyici

ABONE OL
Mart 7, 2023 12:50
Mutfak Dolaplarındaki Yağı Sökecek Temizleyici
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mutfak dolaplarınızı ne sıklıkla temizlerseniz temizleyin, kirlenmeleri kaçınılmazdır. Yiyecek yağı, parmak izleri, toz, dökülmeler – adını siz koyun. Ve bunları çıkarmak zordur. İyi haber şu ki, yağdan ve biriken kirlerden kolayca kurtulacak üç bileşenli bir yağ sökücü temizleyici yapabilirsiniz. Ve en haber her türlü mutfak dolabında kullanabilirsiniz.

Yağ Temizleyici Tarifi

2 yemek kaşığı Kastilya sabunu

20 damla portakal esansiyel yağı

1 1/2 su bardağı damıtılmış su

Sprey şişesi

Kastilya sabunu, portakal esansiyel yağları ve damıtılmış suyu temiz bir sprey şişesinde karıştırın. Her kullanımdan önce sallayın. Kastilya sabununuz yoksa, yerine sıvı bulaşık deterjanı kullanılabilirsiniz. Turuncu uçucu yağlar, yağı hızlı bir şekilde çıkarmaya yardımcı olur.

Mutfak Dolapları Nasıl Temizlenir?

Mutfak dolaplarını temizlerken, temizleyicinin çok fazla damlamaması için her seferinde bir dolabı temizlemek en iyisidir. Yağ ve birikintilerin dolaplarınızın renginin solmasını önlemek için mutfak dolapları birkaç ayda bir bu çözüm ve yöntemle temizlenmelidir. Temizleme sırasında sert fırça ve tel kullanmayın.

Yapılışı

Mutfak dolaplarınıza bol miktarda yağ temizleyici püskürtün. Nemli bir mikrofiber bez kullanarak temizleyiciyi dolap yüzeyine sürün. Köşelere girmeniz gerekiyorsa, temizleyiciyi bu alanlara uygulamak için gerçekten yumuşak bir diş fırçası kullanın ve ardından bezle silerek temizleyin. Dolaplarınızı kuru bir mikrofiber temizleme bezi ile kurulayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP