Meral Akşener: Tarih yazacağız

Meral Akşener: Tarih yazacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığının ilan edilmesinden sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Mart 7, 2023 06:14
Meral Akşener: Tarih yazacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meral Akşener: Tarih yazacağız

2 Mart’ta masadan kalkan İYİ Parti lideri Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak teklif ederek yeniden masaya döndü. Gerçekleştirilen kritik toplantı sonrası Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

“TARİH YAZACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından Meral Akşener, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

İmamoğlu ve Yavaş ile görüşmesinden bir kare, Altılı Masa toplantısı sonrası çekilen liderler toplu fotoğrafı ile Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş’ın CHP Genel Merkezi önünde çekilen bir fotoğrafına paylaşımında yer veren Akşener “Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız…” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ KURMAYLARINDAN ‘TEŞEKKÜRLER AKŞENER’ MESAJLARI

Öte yandan, İYİ Parti kurmayları da #TeşekkürlerAkşener mesajıyla sosyal medyada paylaşım yaptı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, “Allah şahit, millet şahit, biz şahidiz verdiğin emeklere, mücadelene bu vatana olan sevdana #TeşekkürlerAkşener” derken, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, “İYİ Parti, cesur ve kararlı lideri, zengin ve güçlü kadroları, teşkilatı, üyesi ve gönüllüsüyle, Türk milletiyle el ele, #Milletİttifakı ortağı olarak, emin adımlarla iktidara yürüyor. İYİ’ler ve Cesurlar Hareketi, sadece milletine hizmet eder. #TeşekkürlerAkşener” değerlendirmesini yaptı.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, paylaşımında “Yarınların; daha özgür! Daha güçlü! Daha aydınlık Türkiye’si için… #TeşekkürlerAkşener” mesajına yer verirken, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale “Milletimizin sesi oldunuz. Verdiğiniz mücadele ve emekler için #TeşekkürlerAkşener Gelecek güzel günler bizimdir!” dedi.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda “Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener’e teşekkürü borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP