Kırışıklıklar İçin En İyi Göz Maskesi

Kırışıklıklar İçin En İyi Göz Maskesi

ABONE OL
Mart 6, 2023 16:01
Kırışıklıklar İçin En İyi Göz Maskesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yumurta akındaki vitaminler ve proteinler yüzü sıkılaştırır bu da onları özellikle göz çevresindeki sinir bozucu kaz ayakları üzerinde etkili kılar. Havuç, kırışıklıklarla mücadelede en iyi bileşenlerden biri olan retinolü almanın doğal bir yoludur. Havuçtaki beta-karoten cilde uygulandığında retinole dönüştürülür, hücrelerin yenilenmesine ve cildi yumuşatmaya yardımcı olur.

Kırışıklıklarla Savaşan Göz Maskesi

İçindekiler
1 yumurta beyazı
1 yemek kaşığı ince doğranmış havuç. Bebek havuç değil, normal havuç kullanın. Bebek havuçlar küçük yumrulara dönüştüğünde doğal besinlerinin çoğunu kaybeder.
1 çay kaşığı aloe vera

Yapılışı

Yumurta akı, havuç ve aloe verayı küçük bir kapta birleştirin. Karışımı köpürene kadar (yaklaşık 1 dakika) bir çatalla çırpın. Temiz eller veya bir fırça ile maskeyi göz çevresine ve altına uygulayın. Göz kapaklarından kaçının çünkü gözünüze girmesini önleyin. Dilerseniz maskeyi tüm yüzünüze de uygulayabilirsiniz.

Maskeyi en az 15 dakika veya 30 dakikaya kadar kurumaya bırakın. Maskenin cildinizi sıkılaştırdığını kesinlikle hissedeceksiniz! Maskeyi nazikçe temizlemek için yumuşak, ıslak bir havlu kullanın. Nemlendirici ile bitirin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP