Kaybolan Küpe Arkaları Yerine Ne Kullanılabilir?

Kaybolan Küpe Arkaları Yerine Ne Kullanılabilir?

ABONE OL
Mart 6, 2023 15:54
Kaybolan Küpe Arkaları Yerine Ne Kullanılabilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küpe trendinde can sıkıcı olan unsurlardan birisi ise çeşitli nedenlerle özellikle evde değilken küpe arkalarının kaybolması ve bu nedenle küpelerin kulaklardan düşmeye başlamasıdır.

Kaybolan Küpe Arkaları Yerine Ne Konulabilir?

Kişilerin küpelerinin arka kısımlarında bulunan ve küpenin kulaklarda sabit kalmasını sağlayan minik parçalarını kaybetmeleri durumunda uygulayabilecekleri en yaygın yöntemler arasında ilk sırada ilginç bir teknik olan silgi kullanımı gelir. Silginin yumuşak ve aynı zamanda sabit dokusu kulak arkasından küpenin tutulmasına imkan vererek geçici de olsa bir çözüm yaratabilir. Özellikle iş yeri gibi alanlarda bir anda tutacağı kaybolan küpelere acil çözüm gerektiğinde her ofiste rahatlıkla bulunabilecek ya da en yakın kırtasiyeden temin edilebilecek olan silgilerden bir parça alınarak kulağın arka kısmından küpeye iliştirilmesi yeterli olacaktır. Bu sayede küpeye bir arkalık yaptırana kadar silginin küpe için tutucu özelliğinden faydalanılabilir.

Kaybolan Küpe Arkaları İçin Silgi Nasıl Kullanılabilir?

Pek çok kadının merak ettiği sorulardan birisi olan bu konuda silgiden ufak bir parça alınarak küpenin sivri olan ucuna iliştirilmesi ve kulağa bastırılması yeterlidir. Bu işlem esnasında aşırı sert hareketlerden kaçınmak kulağın tahriş edilmemesi adına önemlidir. Bazı kişilerin ciltleri silginin içerisinde yer alan birtakım bileşiklere karşı hassas olabileceğinden ötürü silgi kullanılarak tutturulan küpe arkalarının sık sık kontrol edilmesi ve cilt yüzeyinde herhangi bir değişime neden olup olmadığına bakılması gereklidir. Kullanılacak olan silgilerin mümkün olduğunca renksiz ya da beyaz renkli olmasına ayrıca özen gösterilmelidir. Çünkü renkli silgiler küpe sahiplerinin terlemesi ya da kulak bölgelerinin herhangi bir şekilde ıslanması halinde renklerini salarak giysiler ya da boyun bölgesi üzerinde kötü bir görünüme neden olabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP