Kağıt Maskeyi Kendiniz Yapabilirsiniz

Kağıt Maskeyi Kendiniz Yapabilirsiniz

ABONE OL
Mart 6, 2023 16:05
Kağıt Maskeyi Kendiniz Yapabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün cilt bakımı ürünlerindeki en büyük trendlerden birinden bahsediyoruz: kağıt maskeler! Kağıt maskeler kadınların son yıllarda kullandığı en popüler cilt bakım ürünleri.

Kağıt maske serum veya cilt bakım ürünü ile doyurulmuş ince, yüz şeklinde bir malzeme tabakasıdır.

Tek kullanımlık kağıt maskeleri internet üzerinden satın alabilirsiniz. Maskeyi ıslatacağınız serumu kendiniz evde yapabilirsiniz.

DIY Kağıt Maske Nasıl Yapılır?
Kuru kağıt maske
Maske serumu
Küçük kase

Yapılışı

Adım 1 – Temizleyin
Temiz eller ve temiz bir yüzle başlayın. Cildinizdeki kirleri temizlemek için makyajınızı çıkarın ardından temiz bir havluyla yüzünüzü kurulayın.

Adım 2 – Sayfa Maskesini Hazırlayın
Seçtiğiniz maske serumunun bileşenlerini küçük bir kaseye ekleyin, ardından bir çatal kullanarak bunları birlikte çırpın.

Kuru kağıt maskelerinizden birini bitmiş maske serum karışımına bırakın ve bir veya iki dakika şişmesine izin verin. Kağıdın tamamen doyduğundan emin olun.

3. Adım – Uygulayın
Doymuş kağıt maskeyi kaseden çıkarın ve damlamasını önlemek için hafifçe sıkın. Ardından kağıt maskeyi yüzünüze yerleştirin ve 15-30 dakika bekletin.

Adım 4 – Çıkarın ve Nemlendirin
Kağıt maskeyi çıkarın, ardından atın. Cildinizde herhangi bir maske karışımı kalırsa durulamaya gerek yoktur – daha fazla nem için cildinize masaj yapın!

Son olarak, isterseniz en sevdiğiniz nemlendiriciden biraz uygulayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP