Saç Kınasının Tonunu Ayarlayabilirsiniz

Saç Kınasının Tonunu Ayarlayabilirsiniz

ABONE OL
Mart 5, 2023 14:11
Saç Kınasının Tonunu Ayarlayabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde kına ile saç boyamaya başlamak için, başlangıç ​​renginize ve ilave malzemelerinize bağlı olarak istediğiniz renk tonuna karar vermeniz gerekir. En ucuz kına satın almak istiyorsanız, derin turuncu-kırmızımsı renklere veya yumuşak bir renk tonuna (saçınız koyu renkse) hazır olun. Ayrıca, daha spesifik renkler elde etmek için kına tozunu karıştırabilirsiniz. İşte bazı fikirler:

İndigo tozu daha koyu bir renk elde etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda bazen Siyah Kına olarak adlandırılan güçlü bir organik boyadır. İstediğiniz tona göre oranlarını ayarlayın. İndigo tozu kına ile karıştırıldığında kahverengi tonlar elde edilir.

Kahve ayrıca kına rengini koyulaştırabilir ve daha altın rengi bir gölgeye neden olabilir.

Limon suyu kısa sürede derin kumral kına renginin elde edilmesine yardımcı olur. Diğer asidik sıvılar da bir kına karışımının boyasını daha hızlı serbest bırakmasını sağlar.

Kızılcık suyu son renge orta-kırmızı bir ton verir.

Taze limon suyu daha koyu renk oluşturabilir.

Güçlü papatya çayı klasik kına rengini daha açık hale getirir.

Pancar suyu pembe tonları ekler. Kına karıştırırken son adımda sıcak pancar suyu kullanın.

İndigo tozunun ünlü renklendirme güçleri hariç, bu ek bileşenlerin etkisi oldukça zayıftır ancak aradığınız tonu elde etmek için gerçekten yardımcı olabilir. Saçınıza zarar vermeden yaratıcı olun!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP