Her Derde Deva Karışım: Lavanta ve Çay Ağacı Yağı

Her Derde Deva Karışım: Lavanta ve Çay Ağacı Yağı

ABONE OL
Mart 5, 2023 06:29
Her Derde Deva Karışım: Lavanta ve Çay Ağacı Yağı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güçlü kokulu çay ağacı yağı, güçlü bir antiseptik ve antiviraldir ve lavantanın tatlı kokusu, yatıştırıcı gücü ile birleştiğinde, çok sayıda sağlıklı ilaç oluşturabilir.

Dezenfektan Sprey
Bir sprey şişesini 2 bardak suyla doldurun. 1/4 fincan sirke ekleyin ve iki malzemeyi karıştırın.

Karışımın içine 1/4 çay kaşığı çay ağacı yağı ve 1/4 çay kaşığı lavanta yağını ilave edin. Tüm malzemeleri birleştirmek için iyice karıştırın.

Karışımı, bölgeyi dezenfekte etmek için tezgahlara, tabaklara istediğiniz tüm yüzeylere püskürtün. Sade suda ıslatılmış temiz bir bez ile silin.

Yara tedavisi
İki ila üç damla çay ağacı yağı, küçük bir kaseye koyun. Büyük bir kesik veya yaraya sürecekseniz tüm yarayı kapatacak kadar yağa ihtiyacınız olacak.

Kaseye eşit miktarda lavanta yağı ekleyin. Antiseptik bir çözelti oluşturmak için iki yağı bir araya getirin.

Çay ağacı ve lavanta çözeltisini kesikler, sıyrıklar ve diğer cilt yaraları üzerine yayınız. Yağlar bölgeyi dezenfekte edecek ve ayrıca daha küçük veya daha az izle sonuçlanacak şekilde daha hızla cildin iyileşmesini sağlayacak.

Uyarı
Çay ağacı yağı çok kuvvetli bir yağdır. Çay ağacı yağını içten almayın veya vücudun gözler gibi hassas bölgelerinde kullanmayın. Hassas cilde sahip olanlar, çay ağacı yağı kullanmadan önce tıbbi bir uzmanla konuşmalı ve yağı cilt üzerinde test etmeli.

Çay ağacı yağı ve lavanta ile tedavi, profesyonel tıbbi yardımın yerini almaz. Hastalıklarınız iki ila üç gün içerisinde iyileşmezse veya daha da kötüye giderse derhal bir doktora başvurun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP