Fondöten Fırça İle Nasıl Sürülür?

Fondöten Fırça İle Nasıl Sürülür?

ABONE OL
Mart 5, 2023 14:36
Fondöten Fırça İle Nasıl Sürülür?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fondöten fırçasının nasıl kullanılacağını öğrenmek, tamamen kusursuz bir yüz anlamına gelir. Fondöten uygulaması, acemilerden deneyimli makyaj meraklılarına kadar herkes için zor olabilir. Kuru noktalara karıştırmak, yağlı cilt üzerinde kaydırmak ve o köşeleri ve çizgileri kapatmaya çalışmak oldukça zor bir iştir ancak bir fondöten fırçası bunu kolaylaştırabilir.

Fondöten Fırçasının Nasıl Kullanılacağına İlişkin Basit Adımlar

Yüzün Hazırlanması

Fondöten uygulama sürecine başlamadan önce cildinizi hazırlayın.

Yüzü yıkayın ve tamamen kuruyana kadar bir havluyla hafifçe kurulayın.
Cilde hafif bir nemlendirici sürün (yağlı cildiniz olsa bile bu önemlidir) ve birkaç dakika kurumaya bırakın.

Cildinize bir temel kapatıcı uygulayın. Bunu elinizle veya küçük bir fondöten fırçasıyla yapılabilirsiniz. Tüm yüze eşit bir kat uygulayın ve tamamen kurumasını bekleyin.

Herhangi bir sorunlu bölgeye veya göz altlarına kapatıcı eklemeniz gerekiyorsa, şimdi yapın. Küçük bir fondöten fırçası, kapatıcı fırçası veya hatta bir göz farı fırçası, kapatıcı uygulamak için ideal fırçaları oluşturur. Kapatıcıyı uygularken her zaman hafifçe bastırın ve ardından karıştırın.

Fondöten Uygulaması

Yüzünüz hazırlandıktan sonra, fondöten uygulama zamanı. Başlangıç ​​seviyesinde olsanız bile, bu basit ipuçlarını takip edebilecek ve sorunsuz ve eşit bir uygulama oluşturabileceksiniz.

Elinizin arkasına az miktarda fondöten (sıvı kullandığınızı varsayarak) dökün.
Fırça ile biraz fondöten alın. Hafif kapatıcılık tercih ediyorsanız, fırçanın sadece bir tarafını fondötenin içine daldırın. Daha dolgun bir kapatıcılık istiyorsanız, fırçanın her iki tarafını da kullanın.

Makyajı yüzün ortasından uygulamaya başlayın, böylece dışa doğru karışabilir ve belirgin makyaj çizgilerinden kaçınabilirsiniz.
Fondöteni burun, alın, yanaklar ve çene üzerinde sürmek ve karıştırmak için geniş, aşağı doğru hareketler kullanın.
Burun köşeleri, saç çizgisi ve göz ve ağız çevresi gibi ulaşılması zor alanlara ulaşmak için fırçanın sivrilen kenarlarını kullanın.

Fondöten kurulduktan sonra geride kalan minik makyaj çizgilerini kontrol edin. Bu çizgilerden herhangi birini görürseniz, fondöten fırçasının temiz bir ucunu kullanın ve bu alanları küçük, dairesel hareketlerle hafifçe karıştırın.
Krem veya pudra fondöten kullanıyorsanız, fırçayı kabındaki ürünün üzerinde gezdirin ve yukarıdaki adımları izleyin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP