Sünger ile Yapılacak 5 Şey

Sünger ile Yapılacak 5 Şey

ABONE OL
Mart 4, 2023 11:50
Sünger ile Yapılacak 5 Şey
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Temizlik için harika olan süngerler diğer işler için de çok kullanışlı. İşte bir süngerin hayatınızı kolaylaştırabilmesinin beş yolu.

1. Sebzelerinizi Taze Tutun
Buzdolabınızın dibinde toplanan nem, sağlıklı sebzelerin ölümünü hızlandırır. Sebzeleri kuru süngerlerle kaplayarak hayatlarını uzatın. Islak olduklarını fark ettiğinizde, onları sıkın ve buzdolabına koymadan önce kurumasını bekleyin. Her kullanmadan sonra küf oluşumunu önlemek için süngerleri çamaşır suyuna batırın.

2. Kumaştan evcil hayvan tüylerini temizleyin
Tüy ve evcil hayvan kılları kıyafetlerden ve döşemeden hızlı bir şekilde çıkarmak için, kumaşı nemlendirilmiş bir süngerle hızlı bir şekilde silin. Parmaklarınızı süngerin üzerinden geçirin ve istenmeyen tüyler kolaylıkla toplayın.

3. Şemsiye Suyunu Emmesi için
Yağmur yağıyor ve aile bütün gün şemsiye ile girip çıkıyor. Şemsiye sehpanızda damlamaları yakalamak için sadece sığ bir yuva vardır. şemsiyeden çıkan suların toplanması için altına bir sünger koyun. Eğer sıkmayı unutursanız hava ile kendi kendine kurur.

4. Kırılacak eşyaları koruyun
Küçük bir temastan zarar görecek kırılgan değerli eşyalarınızı gönderiyorsanız veya saklıyorsanız, süngerler onları yastıklamanın akıllıca bir yoludur. Bir süngeri nemlendirin, hassas öğenin etrafına sarın ve sabitlemek için bir lastik bant kullanın. Kurudukça, sünger kristal küllüğünüzün veya porselen heykelcikinizin hatlarını alacaktır. Ambalajından çıkarmak için tekrar suya batırmanız yeterlidir.

5. Sabunlarınızın Ömrünü Uzatın
Kullandığınız sabunu olduğu gibi bırakırsanız suyun etkisiyle erimeye başlar. Sabunlarınızı sabunluk yerine bir süngerin üzerine koyarsanız sabun daha uzun süre dayanır. Sünger sabunu kurutabilmek için nemi emer.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP