Oksijenli Ağartıcı Tarifi

Oksijenli Ağartıcı Tarifi

ABONE OL
Mart 4, 2023 07:39
Oksijenli Ağartıcı Tarifi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oksijenli ağartıcı, beyazları beyazlatma, renkleri parlaklaştırma ve lekelerin çıkarılmasına yardımcı olması nedeniyle çok amaçlı bir çamaşır yıkama yardımcısıdır. Oksijenli ağartıcıyı kendiniz evde hazırlayabilirsiniz.

Çamaşır Sodası
Çamaşır sodası, kabartma tozundan çok daha alkalidir ve alkali maddeler, yağları, katı yağları ve proteinleri temizlemede harikadır. Ve kirli giysiler, vücut teri, dökülen yiyecekler ve genel kir ve pislik için iyidir.

Hidrojen peroksit
Çamaşır sodasına ek olarak, ev yapımı oksijenli ağartıda diğer ana bileşen hidrojen peroksittir. Hidrojen peroksit harika bir ağartma ve parlatıcı ajandır

Gerekli olan malzemeler

1/2 su bardağı çamaşır sodası
1/2 su bardağı hidrojen peroksit

Çamaşırlarınızı, çamaşır sodası ve hidrojen peroksit ile birlikte çamaşır makinenize ekleyin. Makinenizi çalıştırın. Bir kaç kez döndükten sonra makineye durdurun en az birkaç saat (veya bir geceye kadar) ıslanmasına izin verin. Suda beklettikten sonra, yıkama yeniden başlatın ve ardından her zamanki gibi kurutun.

Diğer bir seçenek de çamaşırlarınızı soda ve hidrojen peroksit ile bir kova veya küvette ıslatmak ve ardından işlemi tamamlamak için makineye aktarmaktır!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP