Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları

Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları

ABONE OL
Mart 3, 2023 08:22
Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arkadaşlık, özellikle de çocukluk dönemlerinden beri birbirini tanıyan bireyler için iyi ve kötü günde yan yana olmayı gerektiren bir olgudur. Tabii yıllar içerisinde üstlenilen sorumluluklar, herhangi bir rahatsızlık durumunda fiziksel olarak bir arada olmayı imkânsız kılabilir. Böyle bir durumla karşılaşıldığında, arkadaşa geçmiş olsun dilekleri sunmak için çeşitli tonlarda mesajlar iletilebilir. İçtenlikle yazılmış bir mesaj, gönderilen kişinin sağlık sorunlarıyla başa çıkmasında en önemli moral kaynağı haline gelebilir. Daha da önemlisi, arkadaşlıkları yeni başlamış iki birey arasındaki bağları benzerine az rastlanır biçimde güçlendirebilir.

Arkadaşa Geçmiş Olsun Mesajı İletirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Arkadaşa içten geçmiş olsun mesajı iletirken bazı konulara dikkat etmek, istenilen etkinin yaratılabilmesini ciddi anlamda kolaylaştırır. Örneğin lise, üniversite yıllarından beri tanıdığınız ve hastanede tedavi altında olduğunu öğrendiğiniz bir arkadaşınıza, beraber yaşadığınız güzel anları hatırlatan mesajlar iletmeyi düşünebilirsiniz. Böylece mutlu olmasını sağlayıp uzaktan da olsa moral seviyesini yükselmesine katkıda bulunabilirsiniz. Anılar dışında hoşlandığı bir aktiviteden bahsetmek de benzer etkiyi yaratabilir. Ortak ilgi alanlarına yönelik aktiviteleri birlikte gerçekleştirme beklentisi içerisinde olduğunuzu vurguladığınız bir mesaj aracılığıyla yaşam tutunma güdüsünü harekete geçirebilirsiniz.

İş arkadaşlarına geçmiş olsun mesajları iletirken ise profesyonel seviyeyi korumak fayda sağlayabilir. Özellikle arada mesafe varsa, iletilen metnin ciddi tonda yazılması yanlış anlamaların önüne geçer. Tabii mesajın tonunu ciddi olması gerekliliği, soğuk ifadelere yer verilmesini zorunlu kılmaz. Hatta iş yerindeki arkadaşa geçmiş olsun dileklerinizi iletilirken samimi olduğunuzu hissettirmek amacıyla mesajınızın yazılı olduğu kartı bir çiçek buketine iliştirebilirsiniz. Alternatif gönderim yollarının arayışına girdiğinizde, aranızdaki iletişim seviyesine bağlı olarak e-posta ya da mobil uygulamalar vasıtasıyla mesajınızı iletmeyi de tercih edebilirsiniz.

Arkadaşınıza İletebileceğiniz Geçmiş Olsun Mesajları Nelerdir?

Arkadaşa samimi geçmiş olsun mesajı yazarken epey esnek davranabilirsiniz. Mesela rahatsızlanan kişi, deyim yerindeyse yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen biriyse aşağıdaki tarzda mesajlar iletebilirsiniz.

  • Her zaman yanında olduğumu bil. Bir an önce sağlığına kavuşman için dualarım seninle.
  • Hiçbir şeyi düşünmeden yalnızca iyileşmeye odaklan. Eğlenceli günler bizleri bekliyor.
  • Seni çok özledim. Sensiz herhangi bir şey yapmak hiç keyifli değil. Umarım yakında ayağa kalkarsın.

Eğer söz konusu ciddi bir hastalıksa, motivasyon içeren şu seçeneklere benzer mesajlar iletebilirsiniz:

  • Senin her tür acıyla başa çıkacak güce sahip olduğunu biliyorum. Lütfen sadece iyileşmeye odaklan.
  • Şimdi dinlenme ve iyileşme zamanı. Gelecekte bizi çok güzel günler bekliyor.

İş arkadaşınıza kısa ve içten bir mesaj göndermek istediğinizde, aşağıdaki cümlelerden ilham alabilirsiniz.

  • Bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim. Sen olmadan ofisin keyfi yok.
  • Zorlukları aşmak konusunda tam bir ilham kaynağısın. Savaşmaya ve olumlu düşüncelere tutunmaya devam et.
  • Umarım iyileşme sürecindeki her gün sana daha fazla güç ve gülümseme getirir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP