En güzel aşk sözleri

En güzel aşk sözleri

ABONE OL
Mart 2, 2023 15:02
En güzel aşk sözleri
1

BEĞENDİM

ABONE OL

En Güzel Aşk Sözleri

⏩ Aşk insanın hayatı boyunca yaşamadığı ilk defa yaşanılan bir duygudur. Bu eğer birine aşıksan sevdiğini gördüğünde kalbinde bir heyecan basar derlerdi inanmazdım. Şimdi inanıyorum çiçeklerin şarkı söylediğine ve dünyanın güzellik için döndüğüne. Gözlerim gözlerine değdiğinden beri şimdi inanıyorum hayata sevdiğim…

⏩ Düştüğünde, seni kaldıran ben olacağım. Mutlu olduğunda, sevincini ben paylaşacağım. Bir arkadaşa ihtiyacın olduğunda, yanındaki ilk kişi ben olacağım. Seni her zaman seveceğim.

⏩ Bu kocaman insan denizinde, gözlerim hep seni arıyor sevgilim. Seni seviyorum.

⏩ Seninle olmak istediğim sadece iki an var: Şimdi ve sonsuza kadar. Seni seviyorum aşkım.

⏩ Herkesin sabah kalkıp güne başlamak için bir motivasyonu vardır. Benim de hayata başlamak için motivasyonum var; sen! İyi ki varsın!

⏩ Kalbin baştan aşağıya sevgiyle dolu ve ben orada bir yer bulacak kadar şanslıyım… Seni seviyorum tatlım.

⏩ Sevgilim, sen bana en karanlık günlerde rehberlik eden bir ışık olduğun için teşekkür ederim. Senin sevgin, kalbimin en kuytu köşelerini bile aydınlatıyor. İyi ki varsın.

⏩ Ne kadar meşgul olursam olayım, kalbim bana seni hatırlatmayı asla unutmuyor. Seni seviyorum bebeğim.

⏩ Seni sevmeyi bir öncelik haline getirdim. Bu artık bir karar veya seçenek değil. Hayatımdaki tüm önceliğimin seni sevmek olacağına söz verebilirim.

⏩ Aşk görülmez derler; sadece hissedilebilir. Ama yanılıyorlar çünkü ben aşkı birçok göz gördüm. Gözlerinde, dokunuşunda, yüzünde… Ve bu şimdiye kadar gördüğüm en güzel şey!

⏩ Bir gün senin güzelliğini anlatmak için bir şiir ya da sana olan sevgimi ifade etmek için bir şarkı yazabilirim. Ama şu anda, sadece senin aşkında kaybolmak istiyorum.

⏩ Tüm ömrümü gülümsediğinden emin olarak geçirebilirim. Çünkü senin gülüşün tüm ömrümü yaşamaya değer kılıyor! Seni seviyorum.

⏩ Bir insanın nasıl bu kadar mükemmel olabileceğini merak ettiren tüm özelliklere sahipsin! Her zerreni seviyorum aşkım.

⏩ Tüm güzel anlar için minnettarım. Seni dünden daha çok, yarından daha az seviyorum.

⏩ Bazı insanlar zaman geçtikçe daha da güzelleşir ve bazı aşklar zamanla güçlenir. İlki senin için doğru, ikincisi ise benim için!

⏩ Gözünde bir damla yaş olsam dudaklarına doğru süzülürdüm. Ama gözümde bir damla yaş olsan, seni kaybetmemek için asla ağlamazdım…

⏩ Hayatınızın yolculuğunu başka biriyle paylaşmak, kendi rotanızı bulmanın en iyi yoludur. Ben yolumu buldum…

⏩ Bir doktor hayatımı kurtarabilir, bir avukat hayatımı savunabilir, bir asker hayatım için savaşabilir, ama sadece sen bana hayatın gerçek anlamını verebilirsin. Seni seviyorum!

⏩ Bütün gün seninle olmanın bile sıkıcı olmamasını seviyorum. Sanırım aşk böyle bir şey!

⏩ İki farklı bedende yaşasak da aynı ruhu paylaşıyoruz ve “Aşk” denen tek bir dili konuşuyoruz. Seni seviyorum aşkım.

⏩ Aşkım, sen kimseyle paylaşmak istemediğim bir hazinesin ve ben bu hikayede haramilerden biriyim!

⏩ Kendimi özel hissetmek için binlerce nedene ihtiyacım yok. İhtiyacım olan tek şey, ışığınla geleceğimi aydınlatman. Sayende ben de çok özelim…

⏩ Benden seninle hayallerim arasında seçim yapmamı isteseydin ne diyeceğimi bilemezdim. Çünkü seninle olmak zaten benim tek hayalim. Seni seviyorum.

⏩ Elini tuttuğumda ve sen gözlerimin içine bakıp gülümsediğinde, “Cennet böyle bir yer olmalı…” diye düşünüyorum. Yeryüzündeki cennetim, seni seviyorum.

⏩ Sen benim için yeri doldurulamaz, geri alınamaz ve paha biçilemezsin. Asla değişme olur mu?

⏩ Seni o kadar çok seviyorum ki; sen ve çikolata arasında bir seçim yapmak zorunda kalsam, seni seçerdim. 🙂

⏩ Hayatımızın geri kalanında bana aynı hikayeleri tekrar tekrar anlatsan da umurumda değil. Çünkü seni dinlemekten asla bıkmayacağım. Seni seviyorum.

⏩ Eskiden aşk için her şeyi yapacağımı düşünürdüm. Değiştiriyorum; senin için her şeyi yaparım.

⏩ İlk aşkın, ilk öpücüğün ya da ilk aşkın olmayabilirim. Sadece senin son her şeyin olmak istiyorum.

⏩ Bu sabah yine gülümseyerek uyandım ve suçu sana atıyorum. 🙂 Seni seviyorum.

⏩ Geçmişimde herhangi bir şeyi değiştirme şansı verilseydi, zamanda geri gider ve seni daha erken bulurdum. 🙂

⏩ Hayat bir oyunsa, ihtiyacım olan tek takım arkadaşı sensin. Çünkü seninle üstesinden gelemeyeceğimiz karşılaşma yok!

⏩ İnsanlar nefes kesici bir manzarayı seyretmek için dünyanın en uzak köşesine doğru yolculuğa çıkıyor. Benim için dünyanın en güzel manzarası, kirpiklerini kaldırdığında başlıyor…

⏩ Duydun mu? Artık dünyada sekiz harika var. Ve ben dünyanın son harikasına sahip olduğum için çok şanslıyım!

⏩ Seninle tanışana kadar karmaya asla inanmadım. Ama şimdi biliyorum ki; seni hak etmek için geçmişte gerçekten müthiş bir şey yapmış olmalıyım. Her şey için teşekkür ederim aşkım.

⏩ Bana ilk kez gülümsediğinde, bir kuş kanadında uçuyormuşum gibi hissettim. Beni ilk kez öptüğünde, saf bir mutluluk denizinde boğuluyormuş gibi hissettim. Beni ilk kez kucakladığında, aşkına sahip olduğum için gerçekten kutsanmış hissettim. Seni çok seviyorum.

⏩ Hayatta kalabilmek için insanların havaya, yiyeceğe ve suya ihtiyacı vardır. Benim ise, sadece senin kucaklamana, gülüşüne ve öpücüğüne ihtiyacım var. Seni seviyorum.

⏩ Seninle tanışmak kaderdi, arkadaşın olmak ise bir seçimdi. Ama sana aşık olmak, hiçbir zaman elimde değildi.

⏩ Aşkımız tıpkı bir rüzgar gibi. Onu göremiyorum, elimde tutamıyorum ama her yerde hissedebiliyorum.

⏩ Sana sorunsuz bir hayat vaat edemem, çünkü hepimiz zorluklardan payımıza düşeni alıyoruz. Ama sana söz verebileceğim tek bir şey var; tüm bu zorluklara, zaferlere ve hayatın bizim için hazırladığı diğer her şeye karşı senin yanında olacağım.

⏩ Sen güneşsin ve ben çiçeğim; sensiz büyüyemem. Sen göksün, ben ise bulut; sensiz ben var olamam. Sen denizsin ben dalga; sensiz kıyıya çarpamam. Kısacası; sen benim her şeyimsin sevgilim.

⏩ Bu dünyada değişmeyen üç şey vardır; güneş doğacak, rüzgar esecek ve seni hep seveceğim.

⏩ İçinde sen olmadan hayat nedir? Sadece bir kara delik. Sonu yok, başlangıcı yok, anlamı ya da neşesi yok, huzuru ya da uyumu yok. Seninle tanıştığımda olmam gereken kişi olduğumu hissediyorum. Seni tüm sınırların ötesinde seviyorum.

⏩ Seni her düşündüğümde bir çiçeğim olsaydı, bahçemde sonsuza kadar dolaşabilirdin. Seni çok özlüyorum ve çok seviyorum.

⏩ Artık mutluluğun neye benzediğini biliyorum. Sana benziyor… Melek yüzlü sevgilim, seni çok seviyorum.

⏩ Bazı insanlar güne bir fincan kahve ile başlar, bazıları ise buz gibi bir suyla. Benim her günüm ise seni düşünmekle başlıyor.

⏩ Seni ne kadar sevdiğimi sorma ne olursun, çünkü tüm dillerde içimdeki hisleri anlatacak bir kelime bulmakta zorlanıyorum. Seni, içimdeki sen kadar çok seviyorum.

⏩ Bu dünyanın verebileceği her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Bu yüzden bana sahipsin bebeğim. 🙂 Çünkü seni hiç kimsenin sevemeyeceği kadar çoook seviyorum!

⏩ “Seni seviyorum.” cümlesinden daha değerli bir şey duymak ister misin? “Seninle yaşlanmak istiyorum.”

⏩ Seninle birlikteyken kendimi bir süper kahraman gibi hissediyorum. Dilersen en yüksek binanın tepesine çıkabilir ve tüm kötülüklere son verebilirim. İçimdeki gücü senden alıyorum sevgilim.

⏩ İçinde sen yoksan, hayat nasıl olabilir? Bilmek bile istemiyorum. Çünkü benim için hayat, sen hayatıma girince başladı. Seni seviyorum.

⏩ Evet, seni ilk gördüğüm gün ve şimdi arasında çok fark var… Çünkü seni şimdi çok daha fazla seviyorum.

⏩ Romantik filmler, aşk şarkıları, özlem ve daha fazlası… Geçmişte anlamlandıramadığım ne varsa, seninle şimdi çok daha anlamlı. Seni seviyorum.

⏩ Aşkımın derinliğini ifade etmek için kelimeler tek başına asla yeterli değil. Bu yüzden sana daha çok sarılmam ve seni daha çok öpmem gerekiyor. Seni seviyorum!

⏩ Aşk asla ölçülemez, sadece hissedilebilir. Hayatımı cennetin renkleri ile boyadın. Aşkın benimle olduğu sürece başka bir şey istemiyorum!

⏩ Aşk görülemez, sadece hissedilebilir diyorlar. Fakat yanılıyorlar. Gözlerinde gerçek aşkı defalarca gördüm. Ve hayatım boyunca gördüğüm en güzel şey buydu.

Sevgiliye Aşk Sözleri

⏩ Eğer nefes almak ve seni sevmek arasında seçim yapmak zorunda kalsaydım, son nefesimi, seni seviyorum demek için kullanırdım.

⏩ Sana dünyaları veremeyebilirim, ismini gökyüzüne yazamayabilirim, bir aşıkta istediğin her şey olamayabilirim. Ama sana söz veriyorum, seni sonsuza dek seveceğim.

⏩ Hayatıma girdin ve dünyamı tamamen değiştirdin. Kontrolümü kaybettim. Ben artık tamamen değişmiş bir insanım. Kalbim artık bana ait değil, senin. Sana derinden ve deliler gibi aşığım sevgilim.

⏩ Tek bir dilek hakkım olsa, daha uzun bir yaşam isterdim. Bu dünyada yaşamak istediğim yılların sayısı, seni ne kadar çok sevdiğimi söylemem için yeterli olmayabilir. Seni seviyorum sevgilim!

Anlamlı Aşk Sözleri

⏩ Aşkın olmadan hayatta kalamam çok zor. Çünkü etrafımda olmadığın zaman boğulmuş gibi hissediyorum. Her geçen gün sana olan aşkım daha da artıyor. Seni çok seviyorum.

⏩ Sen benim yarınIarımın umutlarısın, sen benim hayat kaynağımsın, yarınIarım için bir merhabasın… Seviyorum seni aşkım.

⏩ Dilek tutman için yıldızların kayması mı gerekiyor illa ki? Gönlüm gönlüne kaydı yetmez mi? İlk ve son aşkımsın. Ne oIursa oIsun bu kalp yalnızca senin için atacak…

⏩ Her gün yeni bir şarkıda buluyorum seni ve güzel gözlerini. Ruhumu besleyen, benim olduğum yerden çok daha başka bir yere götüren, bana herkesten farklı bir haz veren bu başıma gelen. Aşkımız daima ilk günkü alevi ile yanmaya devam etsin sevdiğim…

⏩ Aşkımın ortağı kalbimin sahibi, ruhumun eşi, biriciğim olduğun için teşekkürler sana. Hayatıma girdiğin andan itibaren bana dünyaları verdiğin için, teşekkürler sana sevgilim…

Kısa Aşk Sözleri

⏩ Seninle olmaktan, seni yaşamaktan, seni okumaktan başka bir dileğim yok bu fani hayattan. Bir tek seni seveyim ve her gün yeni bir senli şarkı duyayım kulaklarımda.

⏩ Aşkın en güzel bestesisin sen. Bütün şarkılara nakarat, bütün melodilere bir es. Sen benim dilimin bildiği söz, ayaklarımın gittiği yol, gözlerimin gördüğü güzel sevgili…

⏩ Ben aşkla büyüyorum sevgili, seninle bırakıyorum çocukluğumu geride. Seninle çizgiler düşüyor alnıma, gözlerimin etrafına. Ben seninle ben oluyorum sevgili.<

⏩ Günüm, gecem, ayım, yıldızım, güneşim, sultanım, baş tacım… İki kalbin birlikte atması. Sanki birimiz olmasa diğerimiz nefes alamayacakmış gibi. Sanki birimiz görmese diğeri siyaha boyanacakmış gibi. Biz biriz ve birlikte çok güzeliz.

⏩ Ey aşka anlam veren kadın; niyetim senle yaşayıp, senle büyüyüp, senle yok olmaktır bu dünyadan. Zira senin olmadığın dünya yaşanmaya değer değil.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP