Anneye Doğum Günü Mesajı

Anneye Doğum Günü Mesajı

ABONE OL
Mart 2, 2023 14:05
Anneye Doğum Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Annelerimiz bizim için dünya demektir. Onlar bizim, aklımızın sesi ve çoğu zaman en iyi arkadaşlarımızdır. Anneler kendilerine has bir şekilde süper kahramanlardır. Bu nedenle annenizin doğum günü gelince, ona mükemmel bir doğum günü kartı hazırladığınızdan emin olmalısınız. Her anne, özel gününde takdir edilmeyi ve sevilmeyi hak eder. Sınırsız sabrından sonsuz desteğine kadar, annenize minnettar olunacak çok şeyiniz vardır. Annenize duygularınızı anlatabilmek için hazırladığımız bu harika doğum günü dileklerini kullanabilirsiniz. Anneniz sizin desteğiniz, sırdaşınız ve bazen suç ortağınız olmuş olabilir. Bunun için doğum günü dilekleri ile ona olan minnettarlığınızı ifade edebilirsiniz. Onlara duygularınızı ifade eden ve kesinlikle sizden gelen harika mesajları çok seveceklerinden emin olabilirsiniz.

Bazen ne kadar önemli olduğunu anlaması için doğru kelimeleri bulmak sandığınızdan daha zor olabilir. Sizin için yaptığı onlarca fedakarlığı birkaç cümleyle nasıl özetlersiniz? Sadece “İyi ki doğdun”  demek yeterli olmayacaktır. Çoğumuz gibi siz de sevgili anneniz için mükemmel kelimeleri ve sevginizin derinliğini iletmenin doğru yolunu bulmakta zorlanıyorsanız burada, annenize doğum günü mesajı iletmek için, size ilham verecek bazı mesaj örneklerini bulabilirsiniz.

  • En yakın arkadaşım, sırdaşım,  canım annem iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum!
  • En korktuğum gecede güneş gibi gecemi aydınlatan canım annem iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun!
  • Evimizin kraliçesi , validemiz iyi ki doğdun. Seni çok seviyoruz, doğum günün kutlu olsun!
  • Akıl hocam, hayat danışmanım bugün yanında olamasam da bu güzel çiçekler yüzünü güldürsün. Seni çok seviyorum annem, iyi ki varsın!
  • Her yeni günün bir önceki günden daha güzel, dilediğin gibi ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere canım annem!
  • Ne şanslıyım ki senin gibi bir annem var. Yeni yaşın sana bolca mutluluk ve sağlık getirsin, seni çok seviyorum. İyi ki doğdun annem.
  • En güvenli sığınayım, yol göstericim, melek annem iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum.
  • Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk getirmesini dilerim anneciğim. İyi ki varsın , doğum günün kutlu olsun.
  • Anne, sen olmasaydın, asla bugün olduğum kişinin yarısı bile olamazdım. Olağanüstü bir anne, harika bir arkadaş ve hayatımın her günü hayranlıkla baktığım biri olduğun için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun!
  • Sensiz nerede olurdum bilmiyorum. Bana sabırlı olmayı öğrettin, bana kibar olmayı öğrettin. Ayrıca bana çok çalışmayı ve başkalarına saygı duymayı öğrettin. En önemlisi, bana içimdeki en iyiyi görmeyi öğrettin. Bu özel ve anlamlı günde, her şey için teşekkür etmek istiyorum. Doğum günün kutlu olsun anne!
  • Sahip olduğum ilk arkadaşımın doğum günü kutlu olsun! Hayatın tüm iniş çıkışlarında yanımda olduğun için çok şanslı olduğumu biliyorum. Her zaman benim için oradasın ve umarım her zaman senin için burada olduğumu biliyorsundur.
  • Bana her zaman umut verdiğin, beni her zaman cesaretlendirdiğin ve her zaman beni desteklediğin için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun, benim değerli annem!
  • Umarım senin gibi bir anne olurum. Güçlü, sevgi dolu, özverili, ilham verici ve mükemmel. Doğum günün kutlu olsun anne!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP