Siyasilerden Hatay depremi açıklaması

Siyasilerden Hatay depremi açıklaması

Hatay'ın Defne ilçesinde saat 20.04'te 6.4 büyüklüğünde, Samandağ ilçesinde de saat 20.07'de 5.8 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Korkutan depremler sonrası siyasilerden de açıklamalar geldi.

ABONE OL
Şubat 21, 2023 09:14
Siyasilerden Hatay depremi açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da meydana gelen depremler sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

CHP lideri, “Hatay’da peş peşe yaşanan, çevre illerde de hissedilen deprem nedeniyle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, yeni kayıpların yaşanmaması için.” ifadelerini kullandı.

MERAL AKŞENER

İYİ Parti lideri Meral Akşener de, “Yaralarımız bu kadar derin, acılarımız bu kadar tazeyken her sarsıntı haberinde yeni bir üzüntü yaşıyoruz. Hatay’da gerçekleşen deprem dolayısıyla milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; Can ve mal kaybı yaşanmamasını diliyorum. Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın…” dedi.

ALİ BABACAN

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Hatay’da bu akşam yaşanan 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Babacan’ın sosyal medya hesabında paylaştığı mesaj şöyle:

“Az önce Hatay’da olan ve çevre illerde de şiddetle hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, can kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.”

KARAMOLLAOĞLU

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hatay’da bu akşam meydana gelen 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki iki depremin ardından, “Yüreğimiz Hatay’da! Merkez üssü Hatay olan ve birçok çevre ilimizi de etkileyen bir deprem daha meydana geldiğini endişeyle öğrendim. Duamız, herhangi bir can kaybı yaşanmamış olması” mesajını paylaştı.

AHMET DAVUTOĞLU

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından, “Geçmiş Olsun Hatay. Hatay’da meydana gelen iki yeni depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yeni can kayıplarımızın olmamasını temenni ediyoruz. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.

GÜLTEKİN UYSAL

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerin ardından, “Yüreğimiz Hatay’da!!!Pazarcık Depremi’nin ardında etkili artçı depremler meydana geliyor… Yeterince acı yaşadık; duamız daha fazla acılar yaşamayalım!” mesajını paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP