‘Christian Atsu o golü atmasa Türkiye’den ayrılacaktı’

‘Christian Atsu o golü atmasa Türkiye’den ayrılacaktı’

Hatay'daki yıkıcı depremde Rönesans Rezidans'ta olduğu düşünülen ve hala enkazda arama çalışmaları süren Christian Atsu ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı.

ABONE OL
Şubat 18, 2023 12:59
‘Christian Atsu o golü atmasa Türkiye’den ayrılacaktı’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atakaş Hatayspor’un İdari Menajeri Fatih İlek, depremin ardından enkaz altında kaldığı düşünülen ve henüz ulaşılamayan Christian Atsu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“BİZİM OTEL DE YIKILDI!”

İlek, Radyospor’a yaptığı açıklamada “Bizim kaldığımız otel de yıkıldı; ama biz çıkmayı başardık. 3 kişiydik. Otelden çıktıktan sonra, tesislere gittik. Volkan hoca (Demirel) futbolculara sahip çıktı. Sonrasında Taner Savut’u aradı. Tam net olmamakla birlikte sesini duymuş ve telefon kapanmıştı. Bu bize çok ümit vermişti. Kâbus gibi geliyor. Futbol şube sorumlusu Mehmet Güzel çok çaba sarf etti, yıkılan binada kurtarma çalışması yapılsın diye; ancak salı gününden sonra kayıt tutulmaya başlandı. Gerçek çalışma ise Çarşamba günü başladı” diye konuştu.

“LÜTFEN YAPMAYIN”

Sözlerine devam eden Fatih İlek “Lütfü Savaş başkanımın ailesinden çok fazla kayıp var. Buna rağmen kendisi hakkında çok ağır şeyler söyleniyor. Lütfü başkanı hedefe koymayalım. Onun da canı gidiyor. Taner Savut herkes tarafından sevilen bir insan. Lütfen Taner Savut’un ve Atsu’nun ailesini üzecek paylaşımlar yapılmasın” dedi.

“AİLESİNİN YANINA GİDECEKTİ”

İlek, “Christian Atsu, depremden önce Gaziantep FK ile yaptığımız maçtan önce, hocaya daha çok süre almak istediğini söyledi. “Takım bulursam ayrılabilir miyim?” dedi. Volkan Hoca da bu isteğini kabul etmişti. O maçta süre almadı; ama Kasımpaşa maçından sonra bileti vardı. Yurt dışına ailesinin yanına gidecekti. Kasımpaşa maçında hoca görev verdi ve Atsu çok iyi oynadı. Son saniye golünü de attı. Maçtan sonra o kadar büyük bir birliktelik oluşmuştu ki, Volkan Hoca’nın onu kucaklaması, saha içi ve soyunma odasındaki sevinçleri gözümün önünden gitmiyor. Kader noktası burası” dedi.

“GOLÜ ATTI, GİTMEKTEN VAZGEÇTİ”

Atsu için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Fatih İlek “Uçak bileti vardı; ama iyi oynayıp, golü attığı için gitmekten vazgeçti. Yaşadığı çoşkudan sonra ‘gitmeyeyim, burada kalayım’ dedi. En mutlu olduğu günde depreme yakalandı. Akşam 23.00’te uçağı vardı. İstanbul, sonrasında Fransa’ya gidecekti. Vazgeçti, tam anlamıyla bir trajedi oldu” şeklinde konuştu.

Bilindiği üzere, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde enkaz altında kalan Hataysporlu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un için arama çalışmaları devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP