Eren Kılınç ve ailesi depremde hayatlarını kaybetti

Eren Kılınç ve ailesi depremde hayatlarını kaybetti

ABONE OL
Şubat 14, 2023 20:11
Eren Kılınç ve ailesi depremde hayatlarını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrası enkaz altında kalan basketbol hakemi Eren Kılıç ve ailesinin hayatlarını kaybettiği açıklandı.

Türkiye’yi derin üzüntüye boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Adıyaman’da enkaz altında kalan basketbol C klasman hakemi Eren Kılıç ve ailesi hayata gözlerini yumdu.

Acı haberi duyuran Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, basketbol hakemlerinden Eren Kılıç’ın eşi Meltem ve çocukları Yiğit’in deprem nedeniyle hayatlarını kaybettiklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Hidayet Türkoğlu “Çok üzgünüm. Maalesef Adıyaman’da enkaz altında kalan hakemimiz Eren Kılınç ve ailesinin vefat haberlerini aldık. Eren, Meltem ve oğulları Yiğit’e Allah’tan rahmet diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Çok üzgünüm. Maalesef Adıyaman’da enkaz altında kalan hakemimiz Eren Kılınç ve ailesinin vefat haberlerini aldık. Eren, Meltem ve oğulları Yiğit’e Allah’tan rahmet diliyorum. Camiamızın başı sağ olsun.

— Hidayet Türkoğlu (@hidoturkoglu15) February 14, 2023

TBF da yaptığı paylaşımda “Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde, C klasman hakemlerimizden Eren Kılınç’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhum Eren Kılınç’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve basketbol camiamıza başsağlığı diliyoruz” mesajını yayınladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP