Tepecikören ve Bağtepe okullarının halı sahaları hazır

Tepecikören ve Bağtepe okullarının halı sahaları hazır

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan halı saha öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi

ABONE OL
Şubat 19, 2023 15:02
Tepecikören ve Bağtepe okullarının halı sahaları hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Tepecikören ve Bağtepe okullarında yapımına başlanan halı saha öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla sosyal aktivite alanlarının oluşturulması amacıyla Kozan’da yürütülen faaliyetlerde sona gelindi. Sahaların açılışı yapıldı. Açılışa Adana Milletvekili Tamer Dağlı, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ve yönetim kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nihat Atlı ve yönetim kurulu, AK Parti İmamoğlu ilçe başkanı Hakkı Doğaner,İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş, İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Kürşat Gültekin ve bölge muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili Adana Milletvekili Tamer Dağlı yaptığı açıklamada “Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun gençleri spora teşvik etmek ve sosyal aktivite alanları oluşturmak amacıyla verdiği talimatla Tepecikören ve Bağtepe Mahallelerimizde hayata geçirilen halı saha öğrencilerimizin hizmetine hazır hale getirildi.Öğrencilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi

Kısa sürede tamamlanan çalışmalar sonunda hayata geçirilen halı saha, tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP